Както вече ви разказахме, българският актьор Юлиан Костов се присъединява към третата

...
Както вече ви разказахме, българският актьор Юлиан Костов се присъединява към третата
Коментари Харесай

Ето 6 сериала, които да гледате, ако харесвате Белият лотос

Както към този момент ви разказахме, българският актьор Юлиан Костов се причислява към третата част на спечелилия награда „ Еми "  оригинален сериал на HBO от Майк Уайт – „ Белият лотос ". Премиерата ще бъде през 2025 г. 

А до тогава и в случай че ви  ви харесва " Белият лотос " (или даже в случай че обичате сериали, в които и " богатите плачат:) - тази селекция е тъкмо за вас! 
" Просветлена "  
 Още един сериал на Майк Уайт, който можете да гледате по HBO Max - служителка в огромна интернационална компания претърпява нервозен срив и отпътува в клиника на Хавайските острови, където посредством медитация се пробва да укроти вътрешните си демони. След три месеца взема решение, че е съумяла и се връща вкъщи, с цел да събере и подреди  живота си, само че това въобще не е елементарно...  

 
" Големите дребни неистини "
За разлика от " Белия лотос ", тук драмата е повече от хумора. Драматичният сериал с детайли на черна комедия споделя за три майки на деца от началното учебно заведение, чиито животи се обръщат с главата надолу след едно ликвидиране в града, в който живеят. Рийз Уидърспуун, Никол Кидман, Лора Дърн, Мерил Стрийп, Шайлийн Удли, Зоуи Кравиц, Александър Скарсгард и Адам Скот - страховит актьорски състав.  
" Стюардесата "  
Животът може да се преобърне за една нощ. Стюардесата Касандра Боудън (Кейли Куоко) се разсънва в хотелската си стая в Банкок след пиянска нощ с мъртвец до себе си и без концепция какво се е случило. Във втория сезон на сериала се появява и Шарън Стоун - още една причина да го гледате.  

А в случай че харесвате " Белия лотус ", тъй като гледате как богатите хора могат да се държат извънредно един с различен...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР